perjantai 8. elokuuta 2014

3.

Intissä ollessa ei oikein kauheesti jää aikaa omille projekteille, eikä aina edes huvita tarttua kameraan ja lähteä kuvailemaan. Kesäkin on mennyt kuin huomaamatta; vasta äsken oli juhannus ja nyt ollaan jo matkalla kohti syksyä. Oman kesäni yksi huippuhetkistä oli reissu, jolla tämäkin kuva otettiin. Ei se ollut oikeastaan mitenkään kovin erikoinen, saunomista ja yö veneellä, mutta siinä oli jotain mitä koko kesän kaipasin

5,0 sec f/11 ISO 100 31mm




Näin loppukesästä alkavat illat jo hämärtyä sen verran, että pystyy ottamaan pidempiä valotuksia ilman että taivas tai vesi palaa puhki. Valitettavasti honkkari-tasoinen kolmijalkani ei ole tukevimmasta päästä, mutta tässä kuvassa mielestäni onnistuin.

6 kommenttia:

  1. Onpa kaunis kuva, valo ja kokonaisuus paikallaan. Ja edellisen postauksen kuvat oli tosi ihania.
    Tsemppiä valokuvausjatkolle, kun intistä pääset pois.
    Kiitti vierailusta blogissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia.Pitää katsoa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan! :)

      Poista
  2. Ihania kuvia, värit varsinkin onnistuneita. Itsekin tykkään kuvailla vähäsen, mutta olen niin amatööri kuin amatööri voi olla.

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Joo amatööri oon itekin ihan täysin. Kiitos! :)

    VastaaPoista
  4. Wow, ihana kuva! Olen itse yrittänyt opetella, että miten saisin vedestä juuri tuollaisen kuin tässä kuvassa. Olikin mukava nähdä, milla asetuksilla kuva on otettu. Oletko käyttänyt jotain suodinta? Ja hei, meidän perhe veneilee, joten ymmärrän täysin, että tuo retki on jäänyt mieleesi =D. Tunnelma ja fiilis ei todellakaan muuta vaadi kuin ihanan suomalaisen maiseman ympärille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kommentista! En käyttänyt tässä kuvassa suodinta,kun en semmoista omista. Joku ND-suodin on kyllä tarkoitus hankkia. Jos omat merkinnät pitää paikkansa niin: 5,0 sec f/11 iso 100. :)

      Poista